Tips van Ilona

NL
 

Tips van Ilona

Grote kans dat u, als vaste gast, mij nog nooit gezien heeft in Opduin. Dit terwijl ik er toch alweer 7 jaar werkzaam ben. Maar dan vooral achter de schermen, waar ik verantwoordelijk ben voor de sales & marketing van het hotel. 

Acht jaar geleden ben ik samen met mijn vriend naar Texel verhuisd en nog steeds geniet ik enorm van ons prachtige eiland. Wandelen en fietsen door de natuur, uit eten gaan of golfsurfen op de Noordzee. Het verveelt nog steeds niet. Daarom ben ik ook, samen met een paar andere collega's, gastheer van het Nationale Park. Een soort ambassadeur van alle mooie natuur die Texel te bieden heeft. 

Waar ik het liefste ga wandelen? Of uit eten? Bekijk hierboven mijn tips. Ik hoor graag wat u er van vond!

Ilona van de Poel
Sales & marketing manager