Uw kamer

NL
 

Uw kamer

Airconditioning
U kunt de kamer koelen met de regeling van de airconditioning bij de entrée. Zet u wel de verwarming uit?


Koffie en thee
Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee op uw kamer. De aanwezige koffiecups worden door ons aangeboden. Extra koffiecups haalt u uit de maxibars op de gang tegen een kleine vergoeding.
Werking van het Nespressoapparaat: vul de container met water, druk op het witte achterste knopje om het apparaat aan te zetten (de hendel staat omhoog), wacht tot de lampjes niet meer knipperen, plaats de capsule in de opening, plaats een kopje onder de uitloop, trek de hendel naar voren en druk op de gewenste hoeveelheid koffie (klein = espresso, groot = koffie).


Telefoonnummers
Om een buitenlijn te bellen draait u eerst een ‘0’ gevolgd door het gewenste nummer. Om de receptie te bereiken drukt u op 9. 


Internet
In het hele hotel is draadloos internet beschikbaar. Om gebruik te maken van het internet maakt u eerst verbinding met het Grand Hotel Opduin netwerk. Daarna opent u uw internet browser en om de voorwaarden te accepteren op de landingspage. U heeft hiervoor geen inlogcodes nodig.


Kluisje
In de kledingkast van uw kamer is een kluisje aanwezig. U stelt eenvoudig een persoonlijke 4-cijferige code in om de kluis te openen en te sluiten.


Verwarming
De verwarming op uw kamer regelt u zelf met de thermostaat knop aan de verwarming.